click fraud detection

Спеціальна пропозиція на Новорічні та Різдвяні свята: при оренді автомобіля wayUA – дитяче автокрісло або багажник для лиж безкоштовно!

Сьогодні ринок компаній, які здають автомобілі в оренду досить широкий і питання, де ж взяти…

Сьогодні ринок компаній, які здають автомобілі в оренду досить широкий і питання, де ж взяти автомобіль в оренду, стає на стільки актуальним, що його обговорюють і вдома , і на роботі.
Різноманітність марок та моделей – безумовно, цінна якість, особливо для сервісу оренди автомобілей. Однак, головне питання, яке виникає при плануванні подорожей та поїздок – яке авто найкраще обрати? Здавалося б досить очевидно, що для подорожей підійде мінівен, а для полювання – позашляховик. Все це звичайно так! Але що робити, якщо немає часу або знань на вивчення величезного асортименту? І знову відповідь лежить на самій поверхні – запитати у професіонала.
Ви можете залишити заявку на оренду автомобіля або обрати необхідний самостійно. Не за горами сезон відпусток, а це означає, що необхідно попіклуватися про автомобіль для подорожі!
В листопаді 2019 року президент підписав законопроект, котрий вводить штраф за транспортуванн дітей без автокрісла. Тим самим він фактично примусив всіх водіїв з дітьми придбати спецзасоби для транспортування дітей.
Бронюйте автомобілі у нас та уточняйте найвигідніші пропозиції за телефонами:
+380 50 737 61 61
+380 67 737 61 61
Новорічна акція від wayUA: автокрісло або багажник для лиж на термін оренди автомобіля безкоштовні!
Наші спеціалісти завжди допоможуть, нададуть кваліфікаційну допомогу та підтримку.

Подпишитесь на рассылку

Будьте первыми в курсе новых акций, статей.


Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности